Geef je lach
Campagne

Geef jij ook je lach?

Onze vrijwilligers zijn, net zoals alle andere vrijwilligers, onbetaalbaar en dat willen we graag uitdragen. We weten immers allemaal dat zij niet betaald krijgen voor hun werk en veel geven. Bij Vrijwillig & Co geloven wij echter dat vrijwilligerswerk het enige werk is waar je héél véél voor krijgt: waardering in de puurste vorm, namelijk de lach van de ander die je helpt. Centraal in de campagne staat dan ook ‘de lach’. Het gaat om de lach waarmee een vrijwilliger het verschil maakt én de lach die een vrijwilliger op het gezicht van een ander tovert.

Stichting Vrijwillig & Co is een jonge en moderne organisatie met ruim 150 vrijwilligers. Wij bieden hen de mogelijkheid om hun expertise in te zetten bij het oplossen van sociale vraagstukken in de stad. Door hun inzet helpen zij mensen die hulp nodig hebben zelf weer een stap vooruit te zetten. De projecten van Vrijwillig & Co richten zich op maatschappelijke vraagstukken op het gebied van opgroeien, opvoeden, grensoverschrijdend gedrag, burenconflicten, echtscheidingen en eenzaamheid onder jongeren.

Wil jij ook een lach krijgen door een ander te helpen? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is als vrijwilliger! Direct aanmelden mag natuurlijk ook, wij nemen dan contact op met jou om je meer te vertellen over onze mogelijkheden.