Hulp bij

scheiding: KNOOOP

Hulp bij scheiding: 

Voorbeeld;
Een kind van 8 jaar woont de ene week bij zijn moeder een de andere week bij zijn vader.
De ene ouder wil dat het kind doordeweeks altijd om 19:30 uur naar bed gaat en de andere ouder om 20:15 uur.

Besluit van Knooop: Beide ouders hanteren de bedtijd van hun eigen voorkeur.

Onderbouwing: Beide bedtijden zijn acceptabel voor een achtjarige. Voor uw kind is het belangrijk dat u achter een regel staat die in uw opvoedsituatie toegepast moet worden, op die manier heeft uw kind het minste last van spanning.
Algemeen is Een kind prima is staat om met verschillende regels bij zijn ouders om te gaan, mits de ouders elkaars regels respecteren en dat ook uitdragen naar het kind.

klik op “meer weten?” voor meer voorbeelden.

Knooop neemt met goedkeuring van u als ouders, (ex)partners, beslissingen over vraagstukken rondom opvoeding en verzorging van uw kind wanneer u dit zelf (tijdelijk) niet lukt.  Bij deze beslissingen staat uw kind voorop. Wij kunnen en willen niet op de stoel van de rechter gaan zitten. U kiest zelf voor Knooop.

Uw kind kan zich goed blijven ontwikkelen, wanneer u als ouders, (ex)partners, goede afspraken maken over de opvoeding en verzorging. Een periode zonder goede afspraken en het eventuele conflict daarover kan een ongewenste ontwikkeling van uw kind tot gevolg hebben. 

Wij van Knooop (Chris Mol en Kees Labee) zijn zeer ervaren werkers in de jeugdzorg. We zijn een samenwerking aangegaan met gemeente Breda en St. Vrijwillig & co. Door deze samenwerking zijn er voor u en uw (ex)partner geen kosten verbonden aan de inzet van Knooop.

 

U kunt Knooop op drie manieren aanvragen: 

  • Door ons te bellen op 06 38586718 Chris Mol, 06 38706755 Kees Labee
  • Door ons te mailen op knooop@vrijwilligenco.nl
  • Door het contactformulier in te vullen (onderaan deze pagina)