Workshop

omgaan met speciale kinderen

Wat is Jouw Kind Is Uniek?

Jouw Kind Is Uniek is er voor alle ouders in Breda van een kind met Autisme. Jouw Kind Is Uniek is een ontmoetingsplek voor alle ouders die aan het ontdekken zijn hoe de wereld van hun kind werkt. Door deze ervaringen met elkaar te delen, voel je je niet zo alleen en haal je kracht en inspiratie uit de ervaringen van een ander.

Wie ben ik ?

Ik ben Chantal van Vegten, moeder van 2 kinderen, en coördinator Jouw Kind Is Uniek. Mijn kind is ook uniek en heeft ASS. Naast ervaringsdeskundige heb ik ook vele jaren gewerkt in Welzijnssector en Jeugdhulpverlening. Als ouder herken ik vele situaties en de zoektocht naar de handleiding van je kind. In die zoektocht heb ik zelf ervaren dat je vaak alleen staat en je machteloos voelt. Bij Jouw Kind Is Uniek wil ik de krachten en ervaringen van ouders bundelen. Samen sta je sterker!

Wat heeft Jouw Kind Is Uniek te bieden?

  • Bijeenkomsten

Deze bijeenkomsten worden 1 x per 6 weken georganiseerd. Ze zijn voor ouders van kinderen met autisme in Breda. Aan de hand van een thema komen ouders online of fysiek bij elkaar. Naast informatie worden er ook verhalen gedeeld. Ouders vinden erkenning bij elkaar en bieden een luisterend oor voor elkaar. Zo merk je dat je niet alleen bent in de uitdagende opvoeding van je kind. Samen sta je sterker! Deze bijeenkomsten worden begeleid door Chantal van Vegten.

  • Ouders voor ouders

Tips en adviezen krijgen van andere ouders

Wegwijs maken in Breda rondom de mogelijkheden ivm hulpverlening

Hoe werkt het?

  • Je neemt contact me mij op door me te bellen of een mail te sturen.
  • Ik kan je dan meer vertellen over de geplande bijeenkomsten van Jouw Kind Is Uniek.
  • Je kunt dan opgenomen worden in het emailbestand van Jouw Kind Is Uniek. Je ontvangt dan geregeld een overzicht van de bijeenkomsten.
  • Daarnaast kunnen we ook altijd met elkaar afspreken om samen eens naar jouw situatie te kijken en welke ondersteuning ik daar vanuit Jouw Kind Is Uniek in kan bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je je aanmelden of meer informatie vul dan het contactformulier in.

Uniek: iets moois of waardevols waar er maar één van is.