hulp bij

opvoeden

Mamaatjes

Mamaatjes heeft als doel het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van moeders te vergroten en hun sociale netwerk te versterken. De vrijwilligers bieden lichte opvoedondersteuning aan (aanstaande) moeders met een kindje tussen 0 en 2 jaar. Daarnaast brengen ze moeders met elkaar in contact. Verder organiseert Mamaatjes regelmatig groepsbijeenkomsten en ontmoetingen in samenwerking met andere organisaties in Breda.

Voor wie
Dit programma is voor (aanstaande) moeders met een kindje tussen 0 – 2 jaar die vragen hebben over de opvoeding, weinig steun uit hun omgeving ervaren of behoefte hebben om hun ervaringen te delen. Het kunnen moeders zijn die nieuw zijn in Nederland, tienermoeders of moeders die zich tijdens of na de zwangerschap zorgen maken over hun eigen ontwikkeling of die van hun baby.

Werkwijze
Een Mamaatje is een vrijwillige moeder die één-op-één gekoppeld wordt aan een moeder met een hulpvraag. Ze biedt de (aanstaande) moeder een luisterend oor en deelt ervaringen. Bovendien helpt Mamaatje de moeder om met andere moeders in contact te komen.

Aanmelden
Wil je meer weten? Neem via onderstaande gegevens contact op met coördinator Sanne Bouw.

  • Door ons te bellen op 06 – 43 84 39 80 (maandag, dinsdag en donderdag 9.00-12.00 uur)
  • Door ons te mailen op mamaatjes@vrijwilligenco.nl
  • Door het contactformulier in te vullen (onderaan deze pagina)

Wat is

MAMAATJES